Asociaţia OPEN

Unitate protejată OpenMind

Oferte şi servicii OpenMind

Vânzări de produse şi servicii si intermedieri

Prin această activitate, unitatea protejată Open Mind îşi propune să răspundă cu promptitudine şi eficienţă nevoilor dumneavoastră personalizate.

Nu ezitaţi să ne contactaţi. Vă vom oferi sprijin imediat, prin consultanţă, vânzări şi intermedieri.

Oferta educationala

Unitatea protejata OpenMind, pune la dispozitia clientilor, cursuri de:

• Sah
  • Limba Engleza,
  • Limba Romana
  • Limba Franceza
  • Limba Spaniola

Cursurile sunt predate online, cu competenta si profesionalism numai de catre profesori nevazatori.

Tehnicile de memorare si organizare a informatiilor, sunt cu siguranta un secret pe care persoanele nevazatoare sunt nevoite prin natura imprejurarilor sa le duca la rang de arta!

Suntem bucurosi sa va impartasim experienta acumulata in domeniul tehnicilor de invatare si memorare, pentru ca dumneavoastra insiva, sa inregistrati progrese spectaculoase in domeniile mentionate.

SERVICII PENTRU ACCESIBILIZAREA UNITATILOR HOTELIERE

In conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare si cu standardelor europene, unitatile hoteliere trebuie sa fie accesibilizate pentru persoanele cu handicap. Astfel, Legea 448/2006, Art. 68 instituie reperele obligatorii de accesibilitate care trebuie respectate in tara noastra.

Tocmai de aceea, va punem la dispozitie, pentru prima data in Romania, un pachet de servicii care rezolva problema accesibilitatii pentru persoanele cu deficienta vizuala. Acestea sunt oferite cu competenta si profesionalism, la cele mai mici preturi de pe piata. In plus, aceste servicii sunt oferite de o unitate protejata ceea ce constituie un mare avantaj. Conform Legii 448/2006 Art. 78, in cazul in care nu aveti angajate persoane cu handicap, sunteti scutiti de achitarea taxei, daca achizitionati produse si servicii de la unitati protejate.

Astfel, prin noi transformati o penalitate intr-un dublu castig.

Unitatea OPEN MIND se bazeaza pe experti cu deficienta vizuala si experienta in domeniul accesibilizarii, ceea ce garanteaza calitatea serviciilor prestate.

OPEN MIND va pune la dispozitie urmatoarele servicii:

• realizarea hartii tactile a unitatii hoteliere;
  • tiparirea in Braille a pliantului de prezentare a unitatii hoteliere;
  • imprimarea marcajelor Braille necesare pentru accesibilizarea lifturilor;
  • pregatirea personalului in vedera intelegerii nevoilor speciale ale persoanelor cu dizabilitati, in general si deficientilor de vedere in special

Pentru comenzi, pentru detalii legate de fiecare dintre serviciile oferite in parte si pentru alte aspecte referitoare la accesibilitate, va rugam sa ne contactati. De asemenea, va invitam sa vizitati pagina noastra web la adresa: www.asociatiaopen.ro.