Asociaţia OPEN

Carte de oaspeţi

Comentariile celor ce au vizitat acest site

Şi dumneavoastră puteţi lăsa o impresie dând click aici sau puteţi citi ce spun ceilalţi vizitatori despre noi, în cele 58 comentarii din rândurile ce urmează.

Mergeţi la pagina: 1 2 3 4 5 6 din 6

CLAUDIA LACRAMIOARA - 2009-03-30:

buna seara felicitari Dacian pentru initiativa acestui site multe realizari in continare vom fi alaturi de tine


ŞTEFAN HALUS - 2009-03-29:

Un fenomen interesant se intampla pe aici...

Până la sfârşitul lui Ianuarie, lumea a mai scris pe aici. De atunci văd că numărul de vizite creşte, dar impresii nu mai sunt.

Sper să mai vedem şi alte păreri cât de curând...


ANONIM - 2009-01-31:

am intrat intamplator in acest site am citit si am ramas placut impresionat de aceasta initiativa de toate aceste mesaje minunate.Tin sa multumesc celui care a gandit si a initiat proiectul,colaboratorilor sai si nu in ultimul rand d-lui Patriciu si patronului hotelului Orizont din Cozia unde am fost si e un loc deosebit,pt.ca seimplica si ajuta niste copii care merita toata atentia noastra.Felicitari si cred din tot sufletul ca ve-ti reusi ceea ce va propuneti.Dumnezeu va va ajuta si rasplati.


OBEZEANU - 2009-01-29:

Va rog sa primiti felicitarile mele pentru acest site si pentru simultanul sustinut la Buzau de MMI Constantin Lupulescu!

Doresc sa va reamintesc ca nevazatorii au realizat rezultate foarte bune in competitiile internationale de sah,reprezentind cu cinste Romania!

Imi amintesc spre exemplu de Dl CRACIUN VIOREL sau LEPADATU TEODOR ,jucatori foarte puternici pe care am avut placerea sa-i cunosc cu multi ani in urma in fata tablei de joc!

DUMNEZEU sa va ajute!


OANA FRATILA - 2009-01-29:

“Nu toti artistii sunt jucatori de sah, dar toti sahistii sunt artisti” spunea Marcel Duchamp, cel care a renuntat la arta sa se dedice sahului….

Mai mult, combinatia dintre creativitate si calculul exact al variantelor ne confirma ca sahul este si arta si stiinta in acelasi timp.

OPEN pare un vis frumos, dar oamenii nu pot trai fara sa viseze. Fiecare dintre noi tinteste catre ceva anume, insa pentru a ajunge unde vrem, ne trebuie un plan si capacitatea de a lua intotdeauna cele mai bune decizii. Sahul poate fi considerat un exercitiu pentru viata, este ca un laborator de luat decizii. Daca faci o mutare gresita, pozitia se deterioreaza, fiecare mutare reprezinta o decizie. (Auto)analiza de dupa partida te invata lucuri noi despre tine si cum poti sa-ti imbunatatesti performanta.

Sunt nenumarate felurile in care sahul ii poate ajuta pe nevazatori (si nu numai!) in viata de zi cu zi, dar si sa se integreze cat mai bine in societate.

Il felicit sincer pe Dacian pentru o asa minunata idee! Cu toate calitatile dezvoltate cu ajutorul sahului si cu specializarea (universitara) urmata, am convingerea ca nu exista persoana mai potrivita sa proiecteze un asftel de “plan” si sa-l duca la indeplinire cu succes.


VASILE CARAPIT - 2009-01-21:

Felicitari OPEN!

Lucrez ca profesor la Liceul pentru Deficienti de Vedere din Buzau si am putut constata pe viu impactul primelor doua proiecte initiate de OPEN asupra elevilor. Atit pentru utilizatorii de computer, cit si pentru pasionatii de sah asemenea actiuni starnesc in mod real imboldul de a aspira la performanta, ceea ce, in conditiile lipsei vederii, constituie o premisa necesara (nu si suficienta, desigur) pentru integrarea in societate.

Faptul ca marele maestru international Constantin Lupulescu, unul dintre componentii echipei nationale de sah a Romaniei, al treilea jucator al tarii in acest moment a venit la scoala din Buzau, oferind copiilor nevazatori un simultan, a constituit, fara indoiala, un eveniment cu totul deosebit. Este pentru prima data cind un sportiv de asemenea valoare ajunge sa ia contact direct cu elevii nevazatori, iar faptul acesta trebuie subliniat in mod special.

Multumiri pentru initiativa si mult succes pe viitor!


TIBI CAZACU - 2009-01-19:

Bravo Dacian, nu pot decat sa te felicit pentru ceea ce ai reusit sa faci, o raza de lumina pentru cei mai mult sau mai putin privati de vederea a tot ce ne inconjoara. Iti doresc tot binele din lume si sa ajungi cat mai departe in telurile propuse!


MANEA ALEXANDRU - 2009-01-19:

Bucuria exprimarii libere si a liberului arbitru trebuie sa fie categoric linia directoare a vietii noastre cotidiene trecute, prezente si viitoare. E simplu de exprimat poate in cateva cuvinte mai plastice: Omul nu se deosebeste neaparat prin statura, culoare,sex,cont in banca sau numarul de atestate si diplome, deosebirea majora vine la nivel aspirational, al intelegerii vietii, al modelului social destinat acceptarii si tolerantei. Open simplu si concis face referire la toleranta, aspiratie si normalitate intr-o lume concurentiala unde accesarea noilor oportunitati este cheia succesului. Felicitari celor care au avut curajul sa "deschida" social fenomenul Open si mult curaj celor care vor deveni parteneri, co-parteneri in demersul lor de a gasi oportunitati si mai mari de integrare si progres social.


AMALIA - 2009-01-14:

Ma bucur nespus de mult pt.aceasta initiativa,dealtfel ma asteptam ca un om ca Dacian cu traiectoria sa umana si profesionala sa infiinteze o asociatie pornind de la realitatea persoanelor discapacitate. Sper sa reusiti sa provocati constiinta unora ce sunt inconstienti ca sa deschideti o raza de speranta pentru toti aceei ce lupta in aceasta societate lipsita de valori.


ANGELA DOLTU - 2009-01-14:

Felicitari pentru aceasta noua initiativa. Felicitari Stefan si va doresc mult succes!


Mergeţi la pagina: 1 2 3 4 5 6 din 6